Ինչպե՞ս. Ապահով ջնջեք կամ փոխեք iCloud հաշիվը ձեր Mac կամ iOS սարքից

Tiffany Garrett

Հատված 2014-06-15 07.28.50

ինչպես ֆայլեր հանել Windows 10 -ում



Նախևառաջ, նախքան կսկսենք և կքննարկենք, թե ինչպես անվտանգ ջնջել կամ փոխել iCloud հաշիվը, մենք պետք է քննարկենք տարբեր սցենարներ, թե ինչու կարող է անհրաժեշտ լինել ջնջել կամ փոխել ձեր iCloud հաշիվը ձեր սարքից:

  1. Եթե ​​iCloud- ի համար օգտագործում եք նույն Apple ID- ն, ինչ ընտանիքի անդամը, ձեր կոնտակտները, օրացույցերը և այլ բովանդակությունը կարող են միավորվել, կամ գուցե միմյանց iMessages և FaceTime զանգեր եք ստանում: Դա իդեալական իրավիճակ չէ, եթե նախընտրում եք ձեր տվյալներն առանձին պահել:
  2. Էլ.փոստի հասցեն, որը կապված է Apple ID- ի հետ, որը դուք օգտագործում եք iCloud- ի համար, այլևս վավեր, ակտիվ էլփոստի հասցե չէ: Այդ դեպքում ձեզ հարկավոր կլինի փոխեք ձեր Apple ID- ի հետ կապված էլփոստի հասցեն ,

Սկսելու համար ձեր հաշվի մեջ անհրաժեշտ փոփոխությունները կատարելու համար ` iOS սարք, մտեք «Կարգավորումներ» ծրագիր և ոլորեք ներքև, քանի դեռ չեք տեսնում iCloud- ը: ICloud հաշիվը սարքից ջնջելու համար պարզապես սեղմեք «Deleteնջել հաշիվը»: Mac- ի վրա դա անելու համար մտեք System Preferences և ընտրեք iCloud- ը, այնուհետև սեղմեք «Out Out» կոճակը:



2014-06-15 07.51.57



Երբ iOS սարքի վրա սեղմում եք կամ «Deleteնջել հաշիվը» կոճակը, կամ Mac- ի «Դուրս գալ» կոճակը, հետևյալ ահազանգերը նույնն են լինելու:

2014-06-15 07.54.12

Առաջին ահազանգում նշվում է.



Եթե ​​ձեր հաշիվը ջնջեք, iCloud- ում պահված բոլոր փաստաթղթերը և Photo Stream լուսանկարները կջնջվեն այս iPad- ից:

Տեսնելու համար, թե ինչ տեսակի փաստաթղթեր են պահվում iCloud- ում, սեղմեք չեղյալ հայտարարելու կոճակը և ընտրեք «Փաստաթղթեր և տվյալներ» տարբերակը: Եթե ​​դուք օգտագործում եք iWork ձեր փաստաթղթերի համար, դա ձեզ ցույց կտա, որ ձեր փաստաթղթերը պահվում են iCloud- ում, և դուք կարող եք ընտրել դրանք էլեկտրոնային փոստով ուղարկել ձեզ ինքներդ ձեզ կամ փոխանցել ձեր համակարգչին iTunes- ի միջոցով: Շատ խաղեր նույնպես տվյալներ կպահեն այս խորագրի ներքո: Երբ խաղերը iCloud- ում պահում են տվյալները, դրանք սովորաբար լինում են խաղերի պատմություն, ձեր գտնվելու մակարդակ, վիճակագրություն և այլն:

Theգուշացման մյուս մասում ասվում է.



I iCloud- ում պահված Photo Stream լուսանկարները կջնջվեն այս iPad- ից:

Կարևոր է նշել, որ Photo Stream- ն այդպիսին է տարբեր ձեր գրադարանի լուսանկարներից կամ Camera Roll- ից: Photo Stream- ը մի առանձնահատկություն է, որն օգտագործում է iCloud- ը `ձեր կողմից արված ցանկացած լուսանկար ձեր բոլոր սարքերին մղելու համար, որտեղ դրանք կմնան երեսուն օր:

Շարունակելուց առաջ դուք պետք է հասկանաք ՝ արդյոք Photo Stream- ը միացված է, թե ոչ: Եթե ​​ձեր iCloud- ի կարգավորումների ներքո գրված է, որ Photo Stream- ն անջատված է, կարող եք անտեսել այդ զգուշացման մի մասը: Այնուամենայնիվ, եթե գրված է, որ Photo Stream- ը միացված է, հպեք դրա վրա ՝ տեսնելու, թե ինչ տեսակի Photo Stream է միացված:

Որոշ մարդիկ միացված են ինչպես իրենց անձնական Photo Stream- ին, այնպես էլ Shared Photo Stream- ին: Մյուսներին պարզապես միացված է մեկը կամ մյուսը: Եթե ​​դա այդ դեպքն է, դուք պետք է ստուգեք, թե արդյոք Photo Stream լուսանկարներն իրականում պահված են ձեր Camera Roll- ում: Միշտ ավելի լավ է լինել ապահով և կրկնակի ստուգում, քան ցավալ: Եթե ​​նախքան շարունակելը անհրաժեշտ է ստուգել այս իրերը, սեղմեք «Չեղարկել» կոճակը:

IOS սարքում դուրս եկեք Կարգավորումներից և բացեք Լուսանկարներ ծրագիրը: Սպիտակ գոտու ներքևի մասում կլինի «Ալբոմներ» պիտակով կոճակը և «Համօգտագործվող» պիտակով մեկ այլ կոճակ: Ալբոմներում դուք կգտնեք Camera Roll- ը, ձեր ստեղծած ցանկացած ալբոմ և ձեր Photo Stream նկարները: Shared- ում դուք կգտնեք Photo Stream լուսանկարներ, որոնք դուք կիսել եք ուրիշներին կամ լուսանկարներ, որոնք ուրիշները կիսել են ձեզ հետ: Camera Roll- ը լինելու է այդ սարքում ձեր պահած նկարները: Դրանք մշտապես պահվում են սարքում, եթե դրանք ձեռքով չեք ջնջել: Նայեք դրանցով, ապա նայեք Photo Stream- ով և ընդհանուր լուսանկարների հոսքերով:

Photo Stream ալբոմներն են ՉԻ ընդմիշտ պահված ձեր սարքում: Եթե ​​լուսանկարները, որոնք ցանկանում եք պահել, ձեր Camera Roll- ում են, հոյակապ: Այնուամենայնիվ, եթե Photo Stream- ի և Shared Photo Stream- ի նկարները ձեր սարքում չեն, և ցանկանում եք, որ դրանք մշտապես պահվեն ձեր սարքում, կարող եք դրանք պահպանել ՝ կտտացնելով «Share» կոճակին (այն քառակուսիով մեկին, որի սլաքն ուղղված է վերև): , Այստեղից դուք կարող եք կամ ընտրել միանգամից հինգ նկար էլեկտրոնային փոստով ուղարկելու կամ այնքան, որքան ցանկանում եք, պահել ձեր Camera Roll- ում: Այժմ, երբ դուք գոհ եք, որ ունեք ձեր բոլոր նկարները, փորձենք կրկին ջնջել iCloud- ը Կարգավորումների ներքո:

2014-06-15 08.11.47

Հաստատելուց հետո, որ պատրաստ եք հեռացնել iCloud Photo Streams- ը, ձեզանից կխնդրեն ձեր կոնտակտների, օրացույցերի, հիշեցումների և Safari տվյալների մասին: Correctիշտ պատասխանն այստեղ կարող է տարբեր լինել ՝ կախված ձեր իրավիճակից:

Սցենար 1. Անձնական տեղեկություններից ոչ մեկը ձերն չէ, և փոխարենը պատկանում է ձեր ընտանիքին անդամներ Ընտրեք Deleteնջել իմ iPad- ից: Սա ջնջում է iPad- ում պահված բոլոր կոնտակտները, օրացույցերը, հիշեցումները և Safari տվյալները ՝ թույլ տալով ձեզ սկսել մաքուր թերթիկով և ստեղծել ձեր նոր iCloud հաշիվ: Նշենք, որ սա ընդմիշտ չի ջնջում բոլոր տվյալները: Կոնտակտները, օրացույցը և այլ տեղեկությունները դեռ պահվում են այդ iCloud հաշվում: Եթե ​​նորից մուտք գործեիք այդ հաշիվ, ապա նույն տվյալները կրկին հասանելի կլինեին ձեզ:

Սցենար 2. Ձեր և ձեր ընտանիքի անդամների միջև անձնական տվյալների խառնուրդը Եթե ​​ընտրեք Keep on My iPad- ը, դուք կպահեք բոլոր այն կոնտակտները, օրացույցերը, հիշեցումները և Safari տվյալները, որոնք ներկայումս գտնվում են iPad- ում: Դրանից հետո դուք կկարողանաք ստեղծել ձեր սեփական iCloud հաշիվ: Դա անելիս դուք կկարողանաք միացնել iCloud- ին բոլոր տվյալները: Կոնտակտներն ու օրացույցերը ջնջելը, ամենայն հավանականությամբ, շատ ծանր ու հոգնեցուցիչ գործ կլինի, եթե դա անեք iOS սարքում: Եթե ​​այստեղից ջնջում եք կոնտակտներն ու օրացույցերը iCloud.com- ը կամ Mac հավելվածների վրա, դա խնդիր է ընտրելու այն տեղեկատվությունը, որը ցանկանում եք ջնջել, և սեղմել ստեղնաշարի ջնջման ստեղնը, ինչը այն շատ ավելի արագ և հեշտ է դարձնում:

ինչպես պատրաստել պորտալ դեպի ներքև

Երբ օգտագործում եք «Գտեք իմ սարքը» iOS 7-ով, այն նաև կարգավորում է նոր առանձնահատկություն ՝ «Ակտիվացման կողպեք»: Ակտիվացման կողպումը մի առանձնահատկություն է, որը պահանջում է մուտքագրել ձեր Apple ID- ն և գաղտնաբառը `iCloud հաշիվը հեռացնելու համար: Առանձնահատկությունը նախատեսված է գողությունը կանխելու համար: Քանի որ ցանկանում եք ջնջել iCloud հաշիվը և ստեղծել նորը, անհրաժեշտ է մուտքագրել հին գաղտնաբառը:

2014-06-15 08.26.58

Երբ iCloud- ի բնօրինակը հաշիվը ջնջվում է սարքից, դուք կկարողանաք ստեղծել նոր iCloud հաշիվ `կտտացնելով« Ստացեք անվճար Apple ID »:

2014-06-15 08.26.51

ICloud հաշիվը ստեղծելուց հետո դուք կկարողանաք օգտագործել այդ հաշիվը iMessage- ի և FaceTime- ի միջոցով: Կարգավորումներում հպեք Հաղորդագրություններին, ապա հպեք Ուղարկել և ստանալ: Եթե ​​տեսնում եք, որ նշված է Apple- ի հին ID- ն, պարզապես սեղմեք «Դուրս գալ» կոճակը: Այստեղից մուտքագրեք ձեր նոր Apple ID- ն և մուտք գործեք: Կրկնեք այս գործընթացը FaceTime- ի կարգավորումներում և կավարտեք:

FTC. Մենք օգտագործում ենք եկամուտներ, որոնք վաստակում են ավտոընկերությունների հղումները Ավելին