Ինչպե՞ս. Ապահով ջնջեք iCloud հաշիվը ձեր Mac կամ iOS սարքից

Tiffany Garrett

Էկրանի կադր 2013-07-12 ժամը 11.50.50-ին

ինչպես տեղադրել Fallout 4 ռեժիմ ՝ nexus mod Manager- ի հետ



Սա առաջին գրառումն է մեր նոր, շաբաթական «ինչպես» սյունակում: Վերադարձեք ամեն շաբաթ օր ՝ նոր ձև ստանալու համար.

Նախ և առաջ, նախքան կսկսենք և կքննարկենք, թե ինչպես անվտանգ կերպով ջնջել iCloud հաշիվը, մենք պետք է քննարկենք տարբեր սցենարներ, թե ինչու կարող է անհրաժեշտ լինել ձեր iCloud հաշիվը ջնջել ձեր սարքերից:



  1. Եթե ​​iCloud- ի համար օգտագործում եք նույն Apple ID- ն, ինչ ընտանիքի անդամը, դրանից մի քանի տարբեր արդյունքներ կարող են լինել: Շանսերն այն են, որ ձեր բովանդակությունը միավորվել է, և ձեր բոլոր անձնական տեղեկությունները խառնվում են միասին: Դուք երկուսդ էլ հիասթափվում եք, որ ձեր կոնտակտներն անհետանում են, քանի որ դուք յուրաքանչյուրը ջնջում և նորից եք ավելացնում դրանք, և iCloud- ը մղում է ձեզ երկուսի փոփոխությունները: Կարող եք նաև միմյանց iMessages և FaceTime զանգեր ստանալ: Կամ ձեզանից մեկը օգտագործում և վայելում է iCloud- ի առանձնահատկություններն ու առավելությունները, մինչդեռ մյուսը բացակայում է և չի կորցնում այնպիսի հատկություններ, ինչպիսիք են Backup to iCloud- ը և Find my Device- ը:
  2. Էլ.փոստի հասցեն, որը կապված է Apple ID- ի հետ, որը դուք օգտագործում եք iCloud- ի համար, այլևս վավեր, ակտիվ էլփոստի հասցե չէ: Այդ դեպքում դուք պետք է փոխեք ձեր Apple ID- ի հետ կապված էլփոստի հասցեն, որը ես կքննարկեմ հաջորդ շաբաթվա հոդվածում:

IOS սարքի վրա մտեք Կարգավորումներ ծրագիրը և ոլորեք ներքև, մինչև կտեսնեք iCloud- ը: ICloud հաշիվը սարքից ջնջելու համար պարզապես սեղմեք մեծ կարմիր «Accountնջել հաշիվը» կոճակը: Mac- ի վրա դա անելու համար մտեք System Preferences և ընտրեք iCloud- ը, սեղմեք «Դուրս գալ» կոճակը



լուսանկար 2

Երբ iOS սարքի վրա սեղմում եք կամ «Deleteնջել հաշիվը» կոճակը, կամ Mac- ի «Դուրս գալ» կոճակը, հետևյալ ահազանգերը նույնն են լինելու: Խնդրում ենք չվախենալ ահազանգերից:

լուսանկար 3

Առաջին ահազանգում նշվում է.



Եթե ​​ձեր հաշիվը ջնջեք, iCloud- ում պահված Photo Stream լուսանկարներն ու փաստաթղթերը կջնջվեն այս iPad- ից:

Կարևոր է նշել, որ Photo Stream- ն այդպիսին է տարբեր ձեր գրադարանի լուսանկարներից կամ Camera Roll- ից: Photo Stream- ը առանձնահատկություն է, որն օգտագործում է iCloud- ը `ձեր կողմից արված ցանկացած լուսանկար ձեր բոլոր սարքերին մղելու համար, որտեղ այն կմնա երեսուն օր:

Շարունակելուց առաջ դուք պետք է հասկանաք ՝ արդյոք Photo Stream- ը միացված է, թե ոչ: Եթե ​​ձեր iCloud- ի կարգավորումների ներքո գրված է, որ Photo Stream- ն անջատված է, կարող եք անտեսել այդ զգուշացման մի մասը: Այնուամենայնիվ, եթե ձեր iCloud- ի Կարգավորումների ներքո գրված է, որ Photo Stream- ը միացված է, ապա հպեք դրա վրա ՝ տեսնելու, թե ինչ տեսակի Photo Stream է միացված: Որոշ մարդիկ միացված են ինչպես իրենց անձնական Photo Stream- ին, այնպես էլ Shared Photo Stream- ին: Մյուսներին պարզապես միացված է մեկը կամ մյուսը: Եթե ​​դա այդ դեպքն է, դուք պետք է ստուգեք, թե արդյոք Photo Stream լուսանկարներն իրականում պահված են ձեր Camera Roll- ում: Միշտ ավելի լավ է լինել ապահով և կրկնակի ստուգում, քան ցավալ: Եթե ​​նախքան շարունակելը անհրաժեշտ է ստուգել այս իրերը, սեղմեք «Չեղարկել» կոճակը:



IOS սարքում դուրս եկեք Կարգավորումներից և բացեք Լուսանկարներ ծրագիրը: IPhone- ի կամ iPod- ի ներքևում գտնվող սև գոտու ներքևում կլինի կոճակ, որի վրա գրված են «Ալբոմներ», և մեկ այլ `« Photo Stream »պիտակով: Ալբոմներում դուք կգտնեք Camera Roll- ը: IPad- ի վրա, վերևում, սև բարում կլինի մի կոճակ, որտեղ գրված են Camera Roll և Photo Stream: Camera Roll- ը լինելու է այդ սարքում ձեր պահած նկարները: Դրանք մշտապես սարքում են, եթե դրանք ձեռքով չեք ջնջել: Նայեք դրանցով: Դրանից հետո դիտեք Photo Stream- ը և ձեր ընդհանուր Photo Stream- ները: Սրանք մշտապես ձեր սարքում չեն: Եթե ​​լուսանկարները, որոնք ցանկանում եք պահել, ձեր Camera Roll- ում են, հոյակապ: Այնուամենայնիվ, եթե Photo Stream- ի և Shared Photo Stream- ի նկարները ձեր սարքում չեն, և ցանկանում եք, որ դրանք նախապես պահվեն ձեր սարքում, ապա կարող եք դրանք պահել ձեր սարքում ՝ կտտացնելով Share կոճակի վրա (մեկ քառակուսիով սլաքը) մատնացույց անելով աջը դուրս ցցված): Այստեղից դուք կարող եք կամ ընտրել միանգամից հինգ նկար էլեկտրոնային փոստով ուղարկելու կամ այնքան, որքան ցանկանում եք, խնայել ձեր Camera Roll- ում: Այժմ, երբ դուք գոհ եք, որ ունեք ձեր բոլոր նկարները, անցնենք հաջորդ մասին:

samsung pro plus vs pro select

Ահազանգի մյուս մասում ասվում է.

I iCloud- ում պահված փաստաթղթերը կջնջվեն այս iPad- ից:

Տեսնելու համար, թե ինչ տեսակի փաստաթղթեր են պահվում iCloud- ում, սեղմեք չեղյալ հայտարարելու կոճակը և ընտրեք «Փաստաթղթեր և տվյալներ» տարբերակը: Եթե ​​դուք օգտագործում եք iWork ձեր փաստաթղթերի համար, դա ձեզ ցույց կտա, որ ձեր փաստաթղթերը պահվում են iCloud- ում, և դուք կարող եք ընտրել դրանք էլեկտրոնային փոստով ուղարկել ձեզ ինքներդ ձեզ կամ փոխանցել ձեր համակարգչին iTunes- ի միջոցով: Շատ խաղեր նույնպես տվյալներ կպահեն այս խորագրի ներքո: Երբ խաղերը իրեր են պահում iCloud- ում, դրանք սովորաբար նման են խաղերի պատմությանը, ձեր մակարդակի վրա, ձեր վիճակագրությունը և այլն:

Եթե ​​դուք կարգին եք այդ ֆայլերը ձեր սարքից հեռացնելիս, փորձենք կրկին ջնջել iCloud- ը Կարգավորումների ներքո: Սա այն դեպքն է, երբ այն կարող է բարդ լինել `ելնելով ձեր իրավիճակից:

լուսանկար 4

Այժմ այն ​​հարցնում է ձեր կոնտակտների, օրացույցերի, հիշեցումների և Safari տվյալների մասին: Սա կարող է տարբեր լինել ՝ կախված նրանից, թե որ իրավիճակում եք գտնվում:

Սցենար 1. Անձնական տեղեկություններից ոչ մեկը ձերն չէ, և փոխարենը պատկանում է ձեր ընտանիքի անդամներին Ընտրեք Deleteնջել իմ iPad- ից: Դրանով դա ջնջում է iPad- ում պահված բոլոր կոնտակտները, օրացույցերը, հիշեցումները և Safari տվյալները ՝ թույլ տալով ձեզ սկսել մաքուր թերթաքանակով և ի վիճակի լինել ստեղծել ձեր նոր iCloud հաշիվ: Նշենք, որ սա ընդմիշտ չի ջնջում բոլոր տվյալները: Կոնտակտները, օրացույցը և այլ տեղեկությունները դեռ պահվում են այդ iCloud հաշվում: Եթե ​​նորից մուտք գործեիք այդ հաշիվ, ապա նույն տվյալները կրկին հասանելի կլինեին ձեզ:

Սցենար 2. Ձեր և ընտանիքի անդամների միջև անձնական տվյալների խառնուրդը Եթե ​​ընտրեք Keep on My iPad- ը, դուք կունենաք ձեր բոլոր կոնտակտները, օրացույցերը, հիշեցումները և Safari տվյալները, որոնք գտնվում են iPad- ում: Դրանից հետո դուք կկարողանաք ստեղծել ձեր սեփական iCloud հաշիվ: Դա անելիս դուք կկարողանաք միացնել iCloud- ին բոլոր տվյալները: Կոնտակտները և օրացույցերը ջնջելը կդառնա շատ ծանր և հոգնեցուցիչ գործ, եթե դա անեք iOS սարքի վրա: Եթե ​​iCloud.com- ից կամ ծրագրերում ներկառուցված Mac- ից ջնջում եք կոնտակտներն ու օրացույցերը, դա խնդիր է ընտրելու այն տեղեկատվությունը, որը ցանկանում եք ջնջել, և սեղմել ստեղնաշարի ջնջման ստեղնը:

Երբ iCloud- ի բնօրինակը հաշիվը ջնջվում է սարքից, դուք կկարողանաք ստեղծել նոր iCloud հաշիվ ՝ կտտացնելով «Ձեռք բերեք անվճար Apple ID» - ի վրա:

պատկեր

ICloud հաշիվը ստեղծելուց հետո դուք կկարողանաք օգտագործել այդ հաշիվը iMessage- ի և FaceTime- ի միջոցով: Կարգավորումներում հպեք Հաղորդագրություններին: Դրանից հետո կտտացրեք Send & Receive- ին: Եթե ​​դեռ տեսնում եք Apple- ի հին ID- ն նշված, պարզապես սեղմեք «Դուրս գալ» կոճակը: Այստեղից պարզապես մուտքագրեք ձեր նոր Apple ID- ն և մուտք գործեք: Կրկնեք այս գործընթացը FaceTime- ի կարգավորումներում և կավարտեք:

գնել xbox one էլեկտրամատակարարում

FTC. Մենք օգտագործում ենք եկամուտներ, որոնք վաստակում են ավտոընկերությունների հղումները Ավելին